Bosch Vaskemaskine

319,00 DKK
pr. md.
Varenummer (SKU): WGG1440MSN

Beskrivelse

Støjsvag vaskemaskine fra Bosch med skånsom tromle, automatisk justering af vandforbrug og kapacitet til 9,0 kg vasketøj.

Støjsvag vaskemaskine med lang levetid

Lad ikke en støjende vaskemaskine forstyrre en god middag. EcoSilence Drive fra Bosch er så stille, at vi godt tør love, at du hurtigt vil glemme, at vaskemaskinen overhovedet er tændt. Den børstefri, energieffektive motor er superstille, og så har den også en lang levetid med 10 års garanti.

Skånsom tromle

Med VarioDrum vaskes dit tøj skånsomt, men effektivt, takket være den særlige tromle med den dråbeformede overfladestruktur.

Undgå unødig vandforbrug

Forsøger du også at spare mere på vandet? Så er vi på samme bølgelængde. ActiveWater Plus-teknologien sikrer helt rent tøj uden vandspild ved at justere vandforbruget automatisk, så det passer perfekt til mængden af vasketøj. De integrerede sensorer kan fornemme mængden af vasketøj og justerer automatisk vandforbruget, så det passer perfekt til både mængde og materialer. Det giver dig helt rent tøj uden vandspild. Det er godt for både pengepungen og miljøet.

Specifikationer

Energiklasse:A
2+2 års garanti:Ja
Vaskekapacitet:9,0 kg
Centrifugering (omdr.):1400
Lydniveau:71 dB(A)
Dørhængsling:Venstrehængslet
Ledningslængde:2,10 m
Sikkerhedsenhed:Børnesikring
Farve:Hvid
Spænding:220-240 V
Motortype:EcoSilence Drive - kulfri
Højde:848 mm
Bredde:598 mm
Dybde:588 mm
EAN nummer:4242005341450